Nieuwe computers - overnames - promoties - levering, assistentie en herstelling ter plaatse
--------------------------------


-----------------------------------------------------

Telefoneren via VoIP

VoIP (Voice over IP) is een technologie om te telefoneren via het internet. U belt iemand op, uw stem wordt gedigitaliseerd naar uw gesprekspartner verzonden over het internet en opnieuw omgezet in stemgeluid. Uw partner hoeft niet over een VOiP abonnement te beschikken. Zo kunt u net als met een gewoon telefoontoestel een gesprek voeren.

Wat hebt u er voor nodig? Alleen een internetaansluiting (liefst breedband), een abonnement bij een VoIP-operator en een VOiP telefoontoestel. Elke GSM of Iphone is geschikt om met dit systeem te werken. Het grote voordeel is dat zowel de abonnements- als gesprekskosten veel lager liggen dan bij de traditionele operatoren.

Minder kosten? U kan - als u een vast en mobiel telefoonnummer heeft - minstens € 50 / maand besparen zonder dat u er iets hoeft voor te doen!

Een vaste lijn? Weet u dat u eigenlijk geen Belgacom of ander abonnement nodig heeft om te telefoneren? Van het ogenblik dat een telefoonlijn in uw woning binnen ligt, kan u die gebruiken (= raw copper lijn). Dit bespaart al € 20 aan maandelijks abonnementsgeld waar u niets hoeft voor te doen. Op deze lijn kan via een router een draadloze telefoon aangesloten worden en u kan telefoneren overal in huis of in de tuin.

Een GSM? Ook via GSM bestaat de mogelijkheid om van dezelfde techniek gebruik te maken. U behoudt uw mobiel telefoonnumer en betaalt slecht € 10 / maand aan abonnementskosten die u ook nog volledig kan gebruiken voor telefoongesprekken. en gesprekken kosten met deze optie veel minder per minuut dan gesprekken die u nu betaalt.

Hoe kan dit? Gewoon ons contacteren voor meer informatie en wij helpen u (meer informatie, uw abonnement,...).

Degelijk? Gesprekskwaliteit? U test dit door ons telefonisch te contacteren... wij maken er zelf gebruik van!