Nieuwe computers - overnames - promoties - levering, assistentie en herstelling ter plaatse
--------------------------------


Gegevensverlies... Onherstelbaar? Voorkomen? -->contacteer ons telefonisch of via het mailformulier!

 

Iedereen is meer en meer afhankelijk van de computer: of het nu gaat om opgeslagen documenten, foto’s, video’s, persoonlijke informatie of belangrijke bestanden die u nodig heeft voor het beheer van een bedrijf, instelling,…. Veel kostbare en kritische informatie zit tegenwoordig in het computersysteem.

Automatische reservekopies

Voorkomen is beter dan genezen: wij kunnen uw systeem automatisch reservekopies laten maken op een externe schijf waarbij het tijdstip van de kopies, het niveau van aantal reservekopies, het aantal dagen dat gewiste bestanden moeten bewaard worden,… kan ingesteld worden.

Wat echter als toch...

  • de computer niet meer reageert of ‘hangt’ tijdens het opstarten?
  • de harde schijf die de gegevens bevat niet meer kan gebruikt worden of fouten geeft?
  • gegevens per toeval gewist werden?

Wij beschikken over de nodige kennis en materialen en programma’s om uw systeem te testen, diagnoses te stellen,… Zelfs indien een harde schijf, externe schijf, USB stick of geheugenkaart gewist of geformatteerd is, bestaat de mogelijkheid dat wij uw gegevens terughalen!

Is een harde schijf echt fysisch beschadigd (de schijf komt niet meer onder stroom of geeft een tikkend geluid) dan schakelen wij indien gewenst een gespecialiseerd labo met 100% stofvrije ruimte in. De kosten hiervan kunnen echter vrij hoog oplopen.