Nieuwe computers - overnames - promoties - levering, assistentie en herstelling ter plaatse
--------------------------------


Wist je dat... een beetje nuttige informatie -->contacteer ons telefonisch of via het mailformulier!

 

 

  • Voorgeinstalleerde PC’s moeten geoptimaliseerd worden bij het eerste gebruik. Doet u dit niet, dan gaat in vele gevallen tot één derde van de krach en snelheid van het toestel verloren nog voor u zelf programma's installeert of er mee werkt. Alle merkfabrikanten leveren een hele reeks overbodige of proefprogramma's mee die automatisch geïnstalleerd worden. Vb. Microsoft Office, internetbeveiliging, kopieprogramma's, spellen,... In de meeste gevallen moet u na een proefperiode (30 dagen,...) de bijhorende licentie kopen om deze programma's te blijven gebruiken. Dikwijls is het beter die software echter te verwijderen omdat er betere en goedkopere alternatieven zijn! De prijs van de computer is dus niet uw totale kostprijs! Meer info hierover? Contacteer ons en wij assisteren u hierbij.
  • Een aantal computerprogramma's moeten regelmatig upgedate worden. Dit geldt niet enkel voor Windows maar ook je internetbrowser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome) en Java, Flash, andere Adobe programma's,... Tevens is een echt betrouwbare internetbeveiliging met firewall gewoon een noodzaak!
  • Een trage PC: verouderd en dus vernieuwen? De oorzaak van de traagheid is zelden de harde schijf die te veel gegevens bevat, maar de meestal Windows systeemsomgeving die vervuild is met veelal onnodige startroutines, overtollige bestanden en teveel services die actief zijn. Een diagnose en flinke kuis brengen de PC terug op snelheid. In sommige gevallen is het ook nuttig om bijkomend het RAM geheugen te vermeerderen.
  • AVG Internet Security (één der beter antivirus programma’s) biedenwij onze klanten aan voor € 33 met een Nederlandstalige licentie, 2 jaar geldig! (Bij aankoop in een computerwinkel of rechtstreeks via internet betaalt u € 49 per jaar.)
  • Een eigen domeinnaam met mail (vb. info@eigennaam.be), webmail, on-line bewaren van gegevens en website is reeds mogelijkheid reeds vanaf € 30 / jaar met professionele 24/24 u. ondersteuning. Interesse? Vraag ons info hierover.
Wist je dat... er erg goede gratis programma’s bestaan die professioneel ondersteund worden, enkele vb:
---------------------------

Firefox: goed alternatief voor Internet Explorer en erg betrouwbaar.

Thunderbird: gebruiksvriendelijk, krachtig en erg betrouwbaar email programma met goede ingebouwde antispam.

VLC Player: speelt praktisch alle videotypes met ondertiteling af en wordt algemeen aanzien als ongeveer het beste in deze categorie.

Foobar: eenvoudig muziekafspeelprogramma, verbruikt weinig computerkracht en beheert vlot grote muziekhoeveelheden.

Imgburn: opstartbare CD’s en DVD’s maken, DVD's kopiëren,... werkt ook met Double Layer DVD's!

Fotophiltre: krachtig en erg eenvoudig te gebruiken fotobewerkingsprogramma.

Gimp: tegenhanger van en even krachtig als Photoshop, werkt ook met lagen.

Open Office: Microsoft Office compatibel met tekstverwerker, rekenblad, gegvensbeheer, presentaties,…

Prezi: Heel krachtig programma om erg mooie presentaties te maken i.p.v. Powerpoint.

---> … vraag ons informatie als je een programma voor een bepaalde toepassing zoekt.